Bosnia and Herzegovina
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

PLENKOVIĆ IZRAZIO SAUČEŠĆE ZBOG SMRTI MISLAVA BAGE: 'Bilo je užitak s njim raditi, bio je nekad težak sagovornik'

"Ovo je prerani odlazak čovjeka koji je dugi niz godina pratio osobito rad vlade, sabora, izborne procese", naveo je Milanović.

  • Regija

  • Prije 13 min  Prije 2 min

  • 0

Ppremijer Hrvatske Andrej Plenković izrazio je danas u ime vlade sućut porodici i kolegama novinara, urednika i političkog komentatora Mislava Bage te istaknuo kako je Bago ostavio pečat u hrvatskom političkom novinarstvu. Plenković je na početku sjednice vlade rekao kako su s tugom primili vijest da je umro. 

"Ovo je prerani odlazak čovjeka koji je dugi niz godina pratio osobito rad vlade, sabora, izborne procese. Bio je s nama praktički stalno u kontaktu i zaista nam je iskreno žao. Ostavio je pečat u hrvatskom političkom novinarstvu i veliki trag", rekao je premijer.

Dodao je kako je s Bagom bio užitak raditi. "Bio je tvrd, težak nekad sugovornik, ali nastojao je izvući od svih svojih sugovornika upravo ono što je bitno za građane i po tome ćemo ga pamtiti. Bio je užitak raditi s njim. Jako nam je žao, i osobno mi je žao što Mislava više nema s nama", rekao je Plenković, prenosi Hina.