Bosnia and Herzegovina
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

U HRVATSKOJ SE NE STIŠAVA BURA: Advokatica podnijela prijavu zbog smrti novinara Vladmira Matijanića

Ne mogu učiniti ništa više za pokojnog Matijanića, nego podnijeti ovu kaznenu prijavu zbog nepružanja medicinske pomoći.

Dubrovačka advokatica Viktorija Knežević objavila je na Facebooku da je podnijela kaznenu prijavu u slučaju smrti novinara portala Index.hr Vladimira Matijanića.

Ne mogu učiniti ništa više za pokojnog Matijanića, nego podnijeti ovu kaznenu prijavu zbog nepružanja medicinske pomoći. Vidjet ćemo šta će sada učiniti državno tužilaštvo u Splitu i policija, oni kojima je posao da preuzmu od ove tačke.

Nisam mogla prestati mislit o tom užasu koji se desio od kad sam pročitala Andrein status. Čovjek se toliko osjeti jadan i nemoćan i očajan! Znam da bi on sigurno u ovakvoj situaciji, da se nekome od nas ovo dogodilo, činio ono u čemu je bio najbolji, pisao i to nemilosrdno, prozivajući sve one koji su krivi.

Upravo zbog toga nisam mogla ne učiniti jedino što je meni kao običnom građaninu bilo na raspolaganju. Morala sam podnijeti ovu prijavu. Nadam se da ćemo se svi skupa u danima koji dolaze potruditi da se ovaj užas ne zaboravi i da krivci budu privedeni tamo gdje pripadaju.

Hvala ti dobri, iskreni i ispravni čovječe za svaku baklju istine koju si zapalio, za svaki feral koji si držao. Na kraju te taj sustav protiv kojeg si se cijeli život borio, svojim neradom i nemarom ubio. Laka ti zemlja, koju si kao i mnogi prije tebe, volio puno više nego što ona zaslužuje i žrtvovao svoj mir, svoje zdravlje i na kraju svoj život, iako si mogao u hladu neke razvijene demokracije živjeti puno bolji život radeći puno lakši posao.

Vezane vijesti