Moldova
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Shakira a confirmat despărțirea de Gerard Pique: Ce avere trebuie să împartă cei doi după 12 ani de relație

Shakira și Gerard Pique trebuie să împartă o avere de 700 de milioane de euro.

Marca scrie ce urmează după decizia radicală luată de unul dintre cele mai celebre cupluri din lume. Sursa citată anunță că principala problemă în acest moment este custodia copiilor. Shakira și Pique au făcut deja demersurile pentru separare și vor începe procesul în privința celor doi copii, Sasha (7 ani) și Milan (9 ani).

Jurnaliștii de la Informalia El Economista scriu că o altă mare problemă în acest moment este cea legată de avere. Deși nu au fost căsătoriți, Pique și Shakira au strâns o avere impresionantă în cei 12 ani petrecuți împreună. Sursa citată anunță că suma care va trebui împărțită la separare se ridică la 700 de milioane de euro.

Avocații lucrează deja la documentație, astfel încăt averea să fie împărțită în mod corect. Considerată una dintre cele mai de succes cântărețe din lume, Shakira a câștigat nu mai puțin de 420 de premii în carieră, printre care 3 Premii Grammy. Conform Forbes, ea a adunat pe cont propriu aproximativ 280 de milioane de euro.

Pentru participarea la show-ul The Voice, versiunea americană, Shakira a câștigat nu mai puțin de 12 milioane de dolari în 2 ani. Acum, ea participă la spectacolul Dancing With My Self, al celor de la NBC. Columbianca are, de asemenea, mai multe contracte de publicitate.

Shakira și Pique trebuie să-și împartă și proprietățile, printre care se numără cele din Barcelona, Barranquilla, Republica Dominicană, Miami, Capri, New York, Punta del Este sau Bahamas.

Fundașul Barcelonei are un salariu anual de 4,7 milioane de euro, dar are și multe alte afaceri în afara terenului. Fotbalistul este proprietarul companiei Kosmos Holding, dar și al clubului FC Andorra. Gerard Pique este implicat și în tenis, fiind unul dintre organizatorii Cupei Davis. De asemenea, el are afaceri în Spania și SUA.

Suzy Cortez, model în vârstă de 32 de ani, a transmis că Gerard Pique i-a trimis mesaje indecente pe rețelele sociale în timp ce era în relație cu Shakira și a decis să facă dezvăluirile acum, după despărțirea artistei de fotbalist.

Mai mult, Suzy Cortez susține că Gerard Pique i-a spus că e „gelos” că modelul și-a tatuat pe corp numele lui Lionel Messi.

„Gerard Pique mi-a trimis mesaje directe. Singurii jucători de la Barcelona care nu mi-au scris sunt Messi și Coutinho. Ei sunt soți grozavi și își respectă soțiile. Shakira nu merită așa ceva. Am fost prietenă cu Sandro Rosell, fostul președinte al Barcelonei. Când Pique a aflat, i-a cerut numărul meu de telefon și mi-a trimis mesaje. Când m-am întors în Brazilia, a început să-mi scrie pe Instagram. Mă întreba când mă întorc în Europa. Zicea că e gelos că mi-am făcut tatuajul cu Messi. Până acum n-am spus nimic din respect pentru Shakira, dar acum am decis că vă voi spune totul, tot ce mi s-a întâmplat mie”, a declarat Suzy Cortez, citată de Marca și DigiSport.