Moldova
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

„Tricolorii”, aproape de jubileu. Echipa le pregătește un cadou suporterilor

Echipa națională de fotbal a Republicii Moldova vrea să le facă un cadou frumos suporterilor în meciul cu Letonia.

Selecționata poate înregistra vineri cea de-a 50-a victorie din istoria sa. "Tricolorii" sunt motivați și de faptul că în cazul unui succes, vor urca pe primul loc în grupa lor din Liga Națiunilor UEFA.

"Avem în fiecare meci ba un jubileu, ba un record, ba un antirecord. Desigur, ar fi mai bine să avem mai multe evenimente pozitive. Dacă vom câștiga meciul, va fi sărbătoare dublă. Victoria jubiliară, să zicem așa.", a spus Serghei Cleșcenco,  selecționer echipa națională a Republicii Moldova.

"Nu am știut despre acest lucru. Chiar ar fi o sărbătoare frumoasă să câștigăm și să aducem victoria tuturor care vin și ne susțin la meci.", e de părere Ioan Călin Revenco, fundaș echipa națională a Republicii Moldova. 

Selecționerul Serghei Cleșcenco a analizat adversarul și îi pregătește pe discipolii săi de un meci greu.

"E clar că această echipă are mulți jucători înalți. Vor fi multe dueluri aeriene. Ei au fotbaliști puternici, care sunt periculoși la fazele fixe.", a mai spus Serghei Cleșcenco.

Meciul Moldova - Letonia se va juca vineri, pe stadionul Zimbru din Chișinău, cu începere de la ora 19:00. Partida va fi transmisă în direct de CANAL 5.