logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Bosnia and Herzegovina

Australski voditelj ubjeđen da mu je sin reinkarnacija princeze Dajane

U posljednjih nekoliko dana naslovnice svjetskih medija puni australski voditelj David Campbell koji tvrdi kako je njegov sin Billy reinkarnacija pokojne princeze Diane, koja je poginula u saobraćajnoj nesreći 31. augusta 1997., kada je imala samo 36 godina.

David kaže kako su on i njegova supruga testirali sina, te da ih je maleni dječačić iznenadio količinom detalja o njenom životu. Između ostalog pokazivali su mu nekoliko fotografija različitih dvoraca i pitali zna li koji je od njh Balmoral, a mališan je pokazao na pravi škotski dvorac u kojem je Diana rado boravila s ostatkom svoje porodice.

Ono najstrašnije iz ove priče jeste tvrdnja mališana da svake noći po njega dolaze duhovi i kući ga vraćaju tek ujutro.

– Billy nije dobro spavao kao beba, a kada je Lisa ušla u sobu i pitala ga zašto, odgovorio je: ‘Zato što dolaze i uzimaju me’. Pokazivao bi na krov i dodao ‘ali, vraćaju me do jutra’ – priča otac koji osim Billyja ima još dvoje djece.

– Sve je počelo kada je neko mojoj supruzi dao karticu sa fotografijom Lady Di. Bily je tada imao dvije godine i pokazao je na kartu. Rekao je: ‘Gle, to sam ja kada sam bio princeza’ – priča David.

Nakon toga opet je šokirao roditelje kada je detaljno opisao dvorac Balmoral i pričao o prijateljima koji su ga tamo posjećivali. Nije im jasno otkuda mu toliko znanje o kraljevskoj porodici s obzirom da oni o toj temi kod kuće razgovaraju vrlo rijetko, prenosi Daily Mail.

All rights and copyright belongs to author:
Themes
ICO