Bosnia and Herzegovina

Bivša hrvatska manekenka sad radi u dječjem vrtiću: Najvažnije je da se s osmijehom odlazi na posao

Vedrana Linardić bila je jedna od najuspješnijih hrvatskih manekenki, a nakon povlačenja s pista počela je raditi kao odgojiteljica u dječjem vrtiću.

“Završila sam Medicinsku srednju školu u Rijeci, ali nisam se vidjela u tome pa sam upisala Učiteljski fakultet i na kraju završila u srodnom zanimanju – odgojitelja. Obožavam to što radim”, rekla je za Story.

Dodala je da je posao ispunjava te da joj je najvažnije da s osmijehom odlazi na posao.

“Zna biti svakakvih situacija, ali tete to uspješno ‘hendlaju’, bitno je da sve štima s kolektivom i onda nema nerješivog problema niti opterećenja”, dodala je.

Osvrnula se i na razliku u plaći između manekenstva i rada u vrtiću.

“Manekenstvo sam uvijek doživljavala kao hobi i izvrstan izvor zarade da si mogu priuštiti i uštedjeti za sve ono što volim i želim pa i danas prihvatim poneku ponudu, tako da sam zadovoljna. Rad u prosvjeti premalo je plaćen, definitivno je i nadam se da će se to u dogledno vrijeme promijeniti”, rekla je.

Otkrila je i da trenutno nije u vezi, ali da se smatra tipom od veza te da nema ništa ljepše od toga kad je čovjek zaljubljen i voli. Prokomentirala je i svoje bivše veze s Vedranom Ćorlukom i Ivanom Capanom.

“Život me stalno uči i daje iznova lekcije, kao što me i blagoslivlja divnim osobama, a takve su i njih dvojica. Zahvalna sam na svemu što sam imala i imam, sve je to život”, rekla je.

Football news:

Semedu for 40 million euros will move from Barca to Wolverhampton (ESPN)
Showsport: Tiago will make Liverpool more variable and thinner. Bayern will feel the loss, but only in the top matches
Jose did not include Dele alli even in the application (it seems, because of the conflict), but so far remained the winner-Son scored 4 from Kane's assists
Negredo scored the first goal for Cadiz. He has 113 goals in La Liga
Jose Mourinho: Kane killed the game. Tottenham were too good in the 2nd half
Braithwaite suffered a quadriceps injury in Barca training
Kane scored 5 (1+4) points in the match against Southampton