Bosnia and Herzegovina

BIVŠI NEYMAROV SAIGRAČ OTKRIO TAJNE: Evo šta se dešava na ludim zabavama koje organizira brazilska zvijezda

Thomas Meunier ovaj je prijelazni rok prešao iz PSG-a u Borussiju Dortmund i odmah po dolasku u Njemačku kritizirao bivšeg poslodavca jer su, kako kaže, htjeli da im igra za "kikiriki".

Sada je otišao korak dalje pa opisao kako to izgleda kada neko od zvijezda, poput nedodirljivog Neymara, ima zabavu. To uvijek bude nešto ekstravagantno na najskupljim mjestima u Parizu, no čak ni 28-godišnjem Belgijcu nije jasno zbog čega se toliko inzistira u ekstravaganciji. 

Meunier: Meni je to previše

Recimo, Neymar u istoj zabavi napravi dvije pa na jednom spratu budu samo oženjeni, a na drugome slobodni.

"Samo rođendanske zabave, nevjerojatno. Kad sam bio u Bruggeu, slavili bismo rođendan igrajući pikado ili u bazenu u baru, ali ovdje je to neki drugi nivo. To samo odražava klub - unajmite palaču ili neku zgradu i napravite zabavu sa stotinu ljudi. Tada vidite da su svi više od nogometaša, oni su zvijezde", započeo je Meunier.

Tvrdi da mu je uvijek bilo zabavno, ali...

"Provodi bi bili dobri, ali sve je to bilo malo ekstravagantno. Uvijek u smislu 'jesi li me vidio što sam uradio' i slično. Ali to je dio toga, dio igre."

Neymarove zabave: Igrači na dva sprata, slobodni i oženjeni

Neymarove zabave su naširoko poznate svuda, sada u Parizu. Svoj je rođendan 2. februara slavio u noćnom klubu YoYo, skupom mjestu koje se nalazi nekoliko minuta hoda od Eiffelovog tornja.

PSG-ovi igrači su u klub stigli oko 21 sat, osim Kyliana Mbappéa koji je stigao u 23:30 budući da je bio na dobrotvornoj večeri Blaisea Matuidija, kolege iz reprezentacije.

Igrači su bili raštrkani po cijelom klubu na dva sprata, podijelio ih je - Neymar.

Oženjene je stavio na drugi sprat, a one slobodne na prvi kako bi se "lijepo proveli". Španac Ander Herrera, Neymarov suigrač iz redova francuskog prvaka, na pitanje novinara što se događalo na toj zabavi, odgovorio je:

"A bolje me pitajte što se nije dogodilo."

Objasnio je PSG-ov veznjak da Neymar radi vrhunske zabave i da su se svi sjajno proveli na rođendanu.

Football news:

Sampdoria player-Greta Thunberg from the world of football: discusses climate issues with Ministers, does not like to fly and is friends with Bellerin
Sergi Roberto: I can't imagine Barca without Messi. He will always give everything for this shirt
Barcelona sold Semedu to Wolverhampton for 30 + 10 million euros
In Real life, all tests for coronavirus gave a negative result
Flick spoke to Goetze about returning to Bayern. The club's management against the
Barcelona continues to clear the squad to avoid ending the season with -100 million. Already gone Vidal and Rakitic, on the order of Modibo and Semed
Tottenham want to buy Skrinjar. Inter demands 60 million euros