Bosnia and Herzegovina

Bruk Šilds tek u šestoj deceniji otkrila čari vježbanja

Oni koji su odrastali osamdesetih i devedesetih godina, dobro se sjećaju filma "Plava laguna" u kojoj je glavnu ulogu imala javnosti do tada nepoznata Bruk Šilds (Brooke Shields, 54). Duge kose i nevjerovatnog pogleda ispod gustih, tamnih obrva, Bruk je postala san mnogih muškaraca. Nekoliko desetljeća kasnije, glumica i dalje izgleda odlično, a sada je otkrila i zahvaljujući čemu je u top formi.

-Nikada u životu nisam meditirala. Uvijek sam bila ona osoba koja je prezauzeta obavezama da bi meditirala. No, kada je karantina započela, ušla sam u to neko razdoblje u kojem sam učila o sebi. Ne idem u teretanu, zato ne trebam vježbati. Samo ću jesti i ispijati koktele. Počela sam odlaziti kasno u krevet i ustajati kasno. Tada su mi ukućani rekli da se saberem, jer ako sam ja nervozna, njima neće biti lako - otkrila je holivudska glumica.

Ubrzo se, kako je rekla, pretplatila na meditacije uživo koje je na Facebooku vodio Dipak Čopra (Deepak Chopra). Priznaje kako su joj se ukućani smijali, jer je, kao, "pronašla zen". A onda je Čopra svoje pratioce upitao ključno pitanje - šta žele od života.

-Pomislila sam da jednostavno želim prestati osjećati strah. Svaki puta kada mi kontrola izmakne iz ruku, to se događa od straha. Većina toga što smo proživjeli povezano je sa strahom - strahom od nepoznatog - i to nas čini slabima. Tada sam meditirala nekih 45 minuta, no meni se činilo kao da je prošlo tek deset minuta - otkrila je.

Danas je, kaže, sretna što nakon svega što je prošla i dalje može vježbati.

-Imam trenera koji kaže da to što si zarobljen kod kuće ne znači da ne možeš vježbati i biti kreativan. Bicepse možeš vježbati s konzervama rajčice. Imam te elastične trake pomoću kojih radim čučnjeve ili hodam bočno i nakon samo 10 minuta znoj se cijedi.

Preporučuje svima da pronađu vrijeme u danu kada će vježbati.

Football news:

Luis Suarez: We lost the title ourselves. For the sake of prestige, Barca must concentrate on fighting for the Champions League
Real Madrid is ready to sell Ceballos for 25 million euros
Manchester United is ready to pay 120 million euros for Sancho if they get into the Champions League
Saul: if Real Madrid win La Liga, it will only be because they deserve it. VAR puts a penalty in their favor, as they put pressure on the opponent
Tiago put his house in Munich up for sale. Liverpool was Interested in him
Glushakov before the game with Spartak: I have no problems with the fans
Olivier Giroud: I'm Glad that my goal helped Chelsea win