logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Bosnia and Herzegovina

Danijel Krejg stigao u Beograd, snima novog "Bonda"?

Britanski glumac Danijel Krejg stigao je u Beograd, prenosi "Kurir" i navodi da je razlog najvjerovatnije snimanje 25. nastavka o agentu 007, u čijoj ulozi će se Krejg naći posljednji put.

List spekuliše da je moguće da je ideja da se Džejms Bond vrati u zemlju odakle je i potekao i da u njoj okonča svoj život, imajući u vidu da je Ijanu Flemingu inspiracija za taj lik bio srpski agent Dušan Popov, koji je jedno vrijeme i živio u Beogradu.

Među mogućim razlozima zbog kojih je Krejg došao u srpsku prestonicu "Kurir" navodi traženje lokacije za seriju "Purity", zatim za film "The Creed of Violence", ali navodi da je najvjerovatnije odlučeno da se novi "Bond" snima u našoj zemlji.

List podsjeća da je kada je sniman prethodni nastavak britanski Daily Mail najavio snimanje u Srbiji, ali se to nije dogodilo.

Krejg je prošle godine potvrdio da će igrati u još jednom filmu o tajnom agentu Džejsmu Bondu, ali je naglasio da će to definitivno biti i njegovo posljednje pojavljivanje u toj ulozi.

"Da li će Danijel Krejg završiti karijeru Bonda i posljednji put obući smoking agenta 007 upravo na ulicama Beograda, ostaje da saznamo do ljeta, kada je planirano i snimanje filma", zaključuje "Kurir''.

All rights and copyright belongs to author:
Themes
ICO