logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Bosnia and Herzegovina

Djevojku brutalno silovala trojica muškaraca na ulici, njen momak prebijen i vezan gledao mučne scene

Grkinja (23) i njen momak su pred sudom ponovo preživjeli scene iz oktobra 2016, kada su ih na događaju organiziranom u ime solidarnosti sa izbjeglicama napali migranti.

 Djevojka je grupno silovana od strane trojice izbjeglica iz Alžira i Sirije, dok je njen momak bio pretučen i vezan i morao je sve gledati. 

Djevojka je sa svojim momkom odlučila posjetiti događaj organiziran na Univerzitetu u Solunu kako bi se iskazala solidarnost sa izbjeglicama.

U toku humanitarne žurke, studentkinja i njen momak su prolazili kroz dvorište Univerziteta, kada su ih iznenada napala trojica migranata sa razbijenim flašama i vezali ih.

Izbjeglice su primorale ženu na oralni seks prijetnjama da će je ubiti zajedno sa njenim momkom i zatim su je opljačkali, a sve se dešavalo dok je događaj za solidarnost sa izbjeglicama u organizaciji studentskih grupa i političkih nevladinih organizacija i dalje trajao samo nekoliko metara od scene brutalnog zločina.

Grčka policije je uspjela uhapsiti trojicu migranata. U stanu u kojem su živjeli migranti policija je pronašla drogu, 5.500 eura u gotovini i ukradeni nakit.

Prošle sedmice sud u Solunu je osudio dvojicu migranata, dok će se trećem napadaču od devetnaest godina suditi kao maloljetniku.

Themes
ICO