logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Bosnia and Herzegovina

Doktori joj zabranili estetske operacije: Govore mi da sam lažna, ali to ja želim

Sindi Mur (Cindy Moore) je jedna od mnogobrojih djevojaka koja je pretjerala sa estetskim operacijama, pa iako je uložila mnogo novca u svoj izgled, evidentno joj to neće donijeti dugoročnu sreću. Ona može opasno narušiti svoje zdravlje, pa ljekari više ne žele da je operišu.

Ona je iz Mančestera, nekadašnja je učesnica rijalitija, a ljekari su joj zabranili da nastavi sa estetskim korekcijama.

Potrošila više od 13 hiljada dolara, kako bi izgledala kao "seks lutka". Krenula je sa remontom grudi, pa nastavila sa usnama, a onda je odlučila da ode i korak dalje da bi ostvarila željeni izgled. Ipak, na tom su se putu, čini se, zaustavili doktori koji su odbili da nastave sa daljim operacijama

Murova je prilikom pojavljivanja u rijalitiju "Traljav posao" izjavila da želi da se operiše, a mnogi su osudili njenu odluku jer ona nije imala mjeru, pogotovu kada su u pitanju njene grudi.

- Želim da sve na meni bude bolje. Veće grudi, veće usne i tanji struk - priznala je Sindi.

Ona je majka dvoje djece, koja se ne obazire na komentare roditelja i prijatelja, jer je, kako je sama rekla, oduvijek bila pomalo ekscentrična.

- Vidim često kako me gledaju i osuđuju. Ljudi mi govore da sam '"fejk" ali taj izgled je baš ono što ja želim - objasnila je ona.

Themes
ICO