Bosnia and Herzegovina

DOŠLA VODA DO GRLA: Clooney napušta Amal, a sve zbog...

'George je dugo vremena bio zarobljen u nesretnom braku i sad se osjeća spreman započeti novo poglavlje života. To je jasno dao do znanja Amal', rekao je izvor i dodao kako za njih dvoje ovog puta 'nema povratka na staro'. 

O trzavicama i svađama u braku između glumca Georgea Clooneya i pravnice Amal svjetski mediji pisali u nekoliko navrata, a sada magazin Life&Style doznaje kako je paru 'voda došla do grla'. Naime, 59-godišnji glumac se navodno umorio od pokušaja da spasi brak i sprema se podnijeti zahtjev za razvod, a 17 godina mlađa Amal se zbog toga osjeća - poniženo.

George ClooneyIZVOR: PROFIMEDIA

Par je navodno došao 'do zida' u vezi i ne mogu se više složiti oko ničega, otkrio je izvor

George je dugo vremena bio zarobljen u nesretnom braku

Pokušali su riješiti probleme odlaskom na zajedničku psihoterapiju, ali im to nije pomoglo. Čak su se pred terapeutom žestoko posvađali.

'George je dugo vremena bio zarobljen u nesretnom braku i sad se osjeća spreman započeti novo poglavlje života. To je jasno dao do znanja Amal', rekao je izvor i dodao kako za njih dvoje ovog puta 'nema povratka na staro'. 

Amal ClooneyIZVOR: PROFIMEDIA

 'Njihovi prijatelji se boje kako njihovom braku nema spasa, čak ni nakon dvije godina

Njihovi prijatelji se boje kako njihovom braku nema spasa,

odlaska na terapije. Tijekom jedne Amal je optužila Georgea da ju ne sluša i u suzama je izjurila iz sobe. To je bio posljednji čavao u lijesu njjihovog braka', otkrio je izvor te dodao kako se Amal, usprkos problemima, ne želi razvesti i da se osjeća poniženo zbog njegove želje da prekinu brak. Jedina koja ju razumije i koja ju tješi je njezina i Georgeova bliska prijateljica, bivši supermodel iz 90-ih Cindy Crawford.

cindy crawfordIZVOR: INSTAGRAM

'Cindy se osjeća rastrgano između njih dvoje i ne zna kako bi reagirala kad Amal počne ružno govoriti o svom suprugu s kojim je Cindy u bliskim prijateljskim odnosima već nekoliko desetljeća. To je stavilo njezino prijatleljstvo s Amal pod veliko opterećenje', otkriva izvor te kaže kako posljedice osjećaju i djeca Georgea i Amal, trogodišnji blizanci Elle i Alexander. 'George i Amal se svađaju oko svakog poteza kojeg naprave kao roditelji, zajednička briga za djecu pretvorila im se u noćnu moru', kazao je izvor i zaključio kako bi ovo mogao biti jedan od najskupljih razvoda u povijesti Hollywooda.

Football news:

Solskjaer about the match with Istanbul: these are the Champions of Turkey, it will be difficult
Gasperini on the nomination for the best coach of the year award: If we beat Liverpool, maybe I'll get a few votes
Julian Nagelsmann: Leipzig want to give PSG that final feeling they are talking about
Tuchel Pro Champions League: Match with Leipzig - the final of our group
Antoine Griezmann: it's Time to put everything in its place. I've had enough
West Brom goalkeeper on Brunu's penalty: you should not jump before the kick
Brugge coach on the match with Borussia: If you only defend, you have a better chance of losing