logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Bosnia and Herzegovina

FK 'VELEŽ' ZAHVALJUJE N/FS BiH: 'Fokus jučer nije bio na suđenju već na fer i sportskoj borbi dva tima koja su se...'

... borila za svoje ciljeve. Iako je na trenutke bilo par situacija u kojima su bile visoke tenzije, sudija Petrović je uspio da smiri igrače

Saopštenje mostarskog kluba prenosimo u cjelosti::

"FK Velež Mostar želi da pozdravi odluku N/FS Bosne i Hercegovine da za utakmicu između FK Olimpik i FK Velež Mostar, koja je imala veliki značaj pred nastavak prvenstva, delegira najbolja službena lica iz Premijer lige BiH, na čelu sa glavnim sudijom Draganom Petrovićem.

Ovom prilikom želimo da pohvalimo način na koji je sudija Petrović vodio utakmicu, u kojoj je dopustio razvoj igre, na zadovoljstvo svih prisutnih na stadionu.

Fokus jučer nije bio na suđenju već na fer i sportskoj borbi dva tima koja su se borila za svoje ciljeve. Iako je na trenutke bilo par situacija u kojima su bile visoke tenzije, sudija Petrović je uspio da smiri igrače, te da utakmicu uspješno privede kraju.

Nadamo se da ćemo ovakav pristup službenih lica imati i do kraja sezone, jer sve što FK Velež Mostar želi je maksimalna regularnost takmičenja.

Prednost Veleža nad Olimpikom i dalje je ostala četiri boda, s tim što Rođeni sada imaju bolji međusobni duel, što u slučaju istog broja bodova donosi prednost Veležu. U narednom kolu, Rođeni dočekuju ekipu TOŠK-a.

Veliko hvala našim navijačima koji su došli u velikom broju, bez obzira na silne i nevjerovatne opstrukcije, te što su na kraju utakmice ovacijama pozdravili svoje Rođene. 

Borba za Premijer ligu se nastavlja, idemo dalje zajedno!

Mostar u srcu, Velež do groba!"

Vezane vijesti

All rights and copyright belongs to author:
Themes
ICO