Bosnia and Herzegovina

Gašić: Prvi i najbitniji izbori za Demos

TREBINJE - Član Glavnog odbora Demosa Suzana Gašić izjavila je večeras da su predstojeći izbori prvi za Demos u Republici Srpskoj i kao takvi su najbitniji jer treba da se potvrde kao stranka koja zaslužuje da učestvuje u radu lokalnih parlamenata u Srpskoj.

Ona je naglasila da očekuje da će Gradski odbor Demosa u Trebinju osvojiti planirani broj odbornika i da vjeruje da će kandidati ove stranke doprinijeti najboljem rezultatu stranke na predstojećim izborima.

Gašićeva, koje je večeras u Trebinju prisustvovala predstavljanju kandidata Demosa za odbornike, istakla je da se izbori ovog puta održavaju pod posebnim uslovima zbog epidemije virusa korona i pozvala sve građane da se pridržavaju svih mjera kako bi se sačuvalo zdravlje.

Predsjednik Gradskog odbora Demosa u Trebinju Slaviša Janković rekao je da je cilj ove stranke da na lokalnim izborima osvoje odbornički mandat.

Janković je rekao da su u svom programu akcenat stavili na najmlađe kategorije stanovništva, odnosno na djecu.

"Tražićemo preko naših izabranih poslanika da se u Narodnoj skupštini donese zakon o zvanju majke, jer mi smatramo kao Gradski odbor da je to najbitniji zakon na području Republike Srpske. Ako nema djece mi nemamo političare, nemamo ekonomiju, nemamo ništa", istakao je Janković.

Učesnike večerašnje konvencije pozdravio je i kandidat SNSD-a i zajednički kandidat koalicije za gradonačelnika Trebinja Mirko Ćurić, koji je istakao da kadar Demosa u aktuelnoj vlasti daje značajan doprinos razvoju grada, te da očekuje da će tako biti i u narednom mandatu.

Gradski odbor Demosa u Trebinju podržao je kandidaturu SNSD-ovog kandidata Mirka Ćurića za gradonačelnika Trebinja.

Football news:

Barca Director Amor: Messi gave a lot to the club, and the club gave a lot to Leo. I hope he finishes his career here
Dele Ayenugba: they didn't believe in African goalkeepers in Europe, but now a Senegalese is playing in Chelsea, and a Cameroonian is playing in Ajax
Bavaria has watched the midfielder, Inter Aguma. He was included in the list of the best born in 2002
Davies can play in the match Bayern-Lokomotiv, Kimmich-at the beginning of the new year
Barcelona can sign Atalanta midfielder de Ron for free
Hyslop on the racism of Newcastle fans: from 50 yards they insulted me, from 50 feet they sang my name
Hertha celebrated the victory with empty stands: they applauded, talked, Guendouzi even threw a t-shirt