logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Bosnia and Herzegovina

Glumicu napali zbog dekoltirane haljine u emisiji, a ona je imala najbolji odgovor

Glumica Natali Morales  (Natalie Morales) odgovorila je gledateljima koji su se fokusirali na njenu poprilično otkrivajuću odjevnu kombinaciju tokom gostovanja u "Late Night Showu" kod Seta Majersa (Seth Meyers). 

TV zvijezda serija kao što su "Parks and Recreation" i "White Collar" tokom vikenda gostovala je u emisiji kod Seta Majersa, gdje je promovirala svoju novu seriju "Abby", a za to je gostovanje odabrala je poprilično dekoltiranu odjevnu kombinaciju. 

I dok voditelj nije komentirao njenu odjeću, brojni gledatelji na društvenim mrežama jesu. Ispod isječka iz emisije koji se pojavio na YouTubeu više stotina komentatora fokusiralo se isključivo na izgled glumice.

- Kako je on održavao kontakt očima kroz ovo, nemam pojma - jedan je od bolje ocijenjenih komentara, a i mnogi drugi hvalili su voditelja za "zadržavanje koncentracije".

- Ja sam žena pa nisam mogla prestati gledati. Hvala vam, gospođo Morales, dugujete izvinjenje i Setu jer je morao prolaziti kroz to.

-Moj Bože, Set vjerojatno trenira za Džedaja - su neki od komentara.

Sve to nije promaknulo ni glumici koja je gledateljima poslala jednostavnu poruku: "Živite svoj život." 

Među reakcijama istaknuo se i tvit glumca iz serije "Arrow", Stivena Amela (Stephena Amella), za kojeg je Morales morala potvrditi da joj je prijatelj te da se šalio.

All rights and copyright belongs to author:
Themes
ICO