logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Bosnia and Herzegovina

Goca Tržan objavom na Twitteru šokirala priznanjem, a onda se ubacio on

Pjevačica Goca Tržan uživa u ljubavi sa petnaest godina mlađim Rašom Novakovićem, a sada je svojom objavom na Twitteru šokirala priznanjem. 

Sudeći po njenom statusu, Goca se očigledno razočarala u muški rod ili ju je sadašnji partner žestoko iznervirao. 

- Vrijeme je da se zaljubim u neku ženu... - napisala je Goca, na šta se veoma brzo nadovezao i LGBT aktivista Predrag Azdejković. On je pjevačici predložio mjesto na kojem ima katalog sa djevojkama gdje može birati koju će, što je Goca rado prihvatila.

Međutim, ovo nije prvi put da pop zvijezda javno govori o odnosima sa istim spolom. Čak je u jednom intervjuu priznala da se ljubila sa ženom, kao i to da posjećuje gej klubove. 

- Pa da, imala sam te situacije. Gej klubovi su najbolje mjesto za provod, tamo su svi opušteni. Poljubila sam se nekoliko puta sa ženom. Ja volim žene. One su savršena bića i nose ogroman teret na leđima, ali me ne privlače seksualno - rekla je pjevačica.

All rights and copyright belongs to author:
Themes
ICO