Bosnia and Herzegovina

Humanitarni karavan kompanije Mozzart posjetio Sanski Most

Regionalni lider u oblasti igara na sreću, kompanija Mozzart, nastavila je svoju društveno-odgovornu misiju u Sanskom Mostu podijelivši ljekarima i medicinskim tehničarima iz ovog grada zdrave obroke za trenutke predaha. Konvoj prepun vitaminskih paketa stigao je do Opće bolnice u Sanskom Mostu.

Direktor ove ustanove dr Mustafa Avdagić zahvalio je na donaciji voća i sokova zaposlenim Opće bolnice.

"Drago nam je da Mozzart nije zaboravio na nas, medicinske radnike, i da smo dio ove lijepe akcije. Znam da se ova kompanija potrudila da obiđe što više zdravstvenih institucija u našoj zemlji u ovom teškom periodu", kazao je dr Avdagić.

Od početka pandemije, kompanija Mozzart daje podršku zdravstvenim radnicima širom zemlje kroz različite donacije.

"Želimo da ljekarima koji su na prvoj liniji fronta u borbi protiv virusa korona damo podršku i pokažemo koliko cijenimo njihovo zalaganje u ovim teškim trenucima. Nastavićemo i dalje sa svojim humanitarnim aktivnostima i potrudićemo se da pomoć stigne gdje god da je potrebna", poručili su iz kompanije Mozzart.

Football news:

Phil Neville took over Inter Beckham
Jose Mourinho: You can buy one of the best defenders in Europe for 70 million, or you can take someone who needs development
Ex-Arsenal midfielder Wilshere has signed a contract with Bournemouth
Ole Gunnar Solskjaer: Pogba played superbly against Liverpool. Manchester United manager Ole Gunnar Solskjaer commented on the performance of midfielder Paul Pogba in the match of the 19th round of the Premier League with Liverpool
To beat Real Madrid and Barca in three days is an atrocity. Athletic Director about the Spanish Super Cup
Poland coach of Bzenec left his post
Carlos Tevez: I won't stop playing for my family. It was important to win the Maradona Cup