logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Bosnia and Herzegovina

Identificiran vozač koji je pokosio djecu pa pobjegao: Čula se tri udarca, pa jauci, djevojčice se tresle od straha

Jutros su identificirani automobil i vozač star 59 godina koji je sinoć udario troje djece pa pobjegao s lica mjesta kod Bogatića u Šidu, saopćeno je iz Policijske uprave u Šapcu. 

Očevici saobraćajne nesreće navode da se petero djece kretalo cestom, kada je automobil naletio na njih, prenosi srbijanski ''Telegraf''. 

- Čula su se tri udarca, a potom i jaukanje i zapomaganje. Odmah je dosta ljudi izašlo na ulicu i bili su zaprepašteni prizorom. Dvije djevojčice su ležale pored puta i plakale, tresle su se od straha, a dječaka su pronašli tridesetak do četrdeset metara dalje. Vjerovatno ga je nabacio na haubu i on je tamo spao pored puta - priča Milica Čonjagić.

Djevojčice je do Bogatića prevezao Stanko Čonjagić, a dječaka, koji je krvario i koji nije bio svjestan, poslije dvadesetak minuta, zbrinuli su ljekari Hitne službe iz Bogatića. 

Povrijeđene djevojčice su iz Višnjićeva, kod Šida, i ovdje su bile u gostima kod bake i djeda, kao i povrijeđeni dječak koji je njihov rođak.

Vozač nije stao da pomogne djeci, već je produžio u pravcu Klenja. 

All rights and copyright belongs to author:
Themes
ICO