logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Bosnia and Herzegovina

ISPOVIJEST BOKSERA KOJI JE SUDJELOVAO U JEZIVOJ NESREĆU: 'Iz Kuzmićevog automobila čula se muzika i da neko krklja...'(FOTO)

Danas je u saobraćajnoj nesreći teško povrijeđen košarkaš Zvezde Ognjen Kuzmić, a u drugom vozilu nalazio se još jedan sportista - Dražan Janjanin, koji je prošao s lakšim povredama.

Poznati bokser iz Prijedora bio je suvozač u automobilu marke "BMW" koji je udaren od strane "poršea" Ognjena Kuzmića. 

Janjanin je za "Srpskainfo" prepričao kako se odvijala drama na putu Banjaluka - Prijedor u Ramićima i kako je iz havarisanog automobila pokušao da izbavi sebe i prijatelja koji je vozio, dok su vatrogasci morali da intervenišu u slučaju Ognjena Kuzmića i njegovog prijatelja Bogdana Ilića:

- Vraćao sam se sa meča iz Minhena i Miljatović je mojim autom došao po mene u Banjaluku. Bili smo u Ramićima kada su se samo iza krivine pred našim očima pojavila svjetla. Kola su velikom brzinom išala iz suprotnog smjera i skrenula u našu traku. Miljatović je brzo odreagovao i skrenuo naš automobil u stranu. Udarili smo u brežuljak. Međutim i “porše” koji nam je došao u susret udario je u naš zadnji desni kraj, otkinuo vrata i točak našeg vozila, izjavio je za "Srpskainfo" Dražen Janjanin. 

Bokser je još dodao da je automobil u kom se vozio nakon udarca završio na krovu, dok je "porše" u kom je bio košarkaš Crvene zvezde izgubio kontrolu i završio 200 metara dalje.

- Razbio sam prozor i izašao i izvukao prijatelja iz auta. Otišli smo dole do drugog vozila. I ono je bilo prevrnuto na krov i sletjelo je sa ceste. Iz automobila se čula glasna muzika i čulo se da neko krklja. Ubrzo su došli vatrogasci i izvukli ih iz auta, dodao je bokser.

- Imamo posjekotine od stakla. Ja sam šio ruku, Ali dobro smo. Pokušavamo da saznamo kako su Kuzmić i njegov prijatelj i molimo se da budu dobro. Čuli smo da su u teškom stanju, zaključuje Janjanin.

alt

alt

alt

alt

alt

alt

All rights and copyright belongs to author:
Themes
ICO