Bosnia and Herzegovina

Kolumbijka kojoj je Strahinja Stojanović umro na rukama otkrila nove detalje

Kolumbijka Sonja Suarez Gomez (45), djevojka ubijenog Strahinje Stojanovića (30), ponovo se jučer oglasila na svom Instagram nalogu i objavila poznatu dječiju pjesmu "Baby Shark" i uz to postavila njihovu zajedničku sliku sa ljetovanja, piše Kurir.rs.

Ona je u četvrtak na saslušanju izjavila da se Strahinja nije bavio kriminalom i da je bio vlasnik auto-placa. Navela je da ju je mnogo pogodilo kada su mediji počeli da ga povezuju s ubistvom advokata Miše Ognjanovića, koji je likvidiran u julu 2018. godine.

- Više puta mi je rekao da nema nikakve veze sa ubistvom Miše Ognjanovića. Upoznala sam ga prošle godine na jednoj žurki u Madridu, u Španiji. Bio je veoma ljubazan, pravi džentlmen, brzo smo započeli ljubavnu vezu. Sjećam se da smo bili zajedno u Francuskoj kada je na srpskim portalima pročitao da ga povezuju sa ubistvom advokata Ognjanovića. Tada mi je ispričao i da je samo dvije nedjelje poslije ubistva advokata pukim čudom preživio eksploziju bombe. Bio je veoma uznemiren dok mi je to pričao. Rekao mi je da mu je tek kasnije postalo jasno zašto je neko htio da ga digne u vazduh, ali da nema nikakve veze s ubistvom tog advokata. Samo dobro pamtim da mi je Strahinja umro na rukama. To je nešto što nikada neću zaboraviti - rekla je Kolumbijka kod tužioca.

Njoj je još zabranjen izlazak iz Srbije.

Football news:

It is important not to impress, but to score. Another power from the Loco to the words of Nikolic after the match
Andre Villas-Boas: city spent a billion and the coach is a phenomenon. Marseille don't have money for Guardiola, so you have AVB and his tactics
Miranchuk remained in the reserve of Atalanta for the second match in a row
Jurgen Klopp: what is Happening now is like living in a marriage: there are good moments, there are bad ones
Zinedine Zidane: Earned a draw with Borussia Dortmund - and I even think that deserved more
🚑 At Liverpool it became even worse with the center of defense: Fabinho was injured, only Joe Gomez is healthy
Lokomotiv is in third place in group a of the Champions League after 2 rounds, Bayern is in the lead