Bosnia and Herzegovina

Komšiji došao reći da je pucao u partnerku

ZVORNIK - Stana Duvnjak (63) ubijena je u svojoj kući u zvorničkom naselju Branjevo sa dva hica iz pištolja koja su je pogodila u glavu i grudi, a za njeno ubistvo osumnjičen je Zvorničanin Ranko Miljanović (52), potvrđeno je "Nezavisnim".

Prema prvim informacijama, motiv ovog zločina koji je potresao Zvornik je ljubomora, jer su navodno bili u emotivnoj vezi, a jutrošnja svađa između njih je završila tragično.

Ubistvo se desilo u ranim jutarnjim satima, a kako saznajemo, Miljanović je nakon zločina došao do jednog mještanina i priznao mu šta je uradio.

Policiji je ubistvo prijavljeno oko šest časova, a tijelo žene pronađeno je u kući, dok je osumnjičeni odmah uhapšen.

Mještani Branjeva s kojima smo razgovarali ne znaju mnogo o Duvnjakovoj, jer se, kako kažu, tu nedavno doselila, a ni o muškarcu koji je osumnjičen za ovaj zločin, jer se za kratko vrijeme u ovo mjesto doselilo mnogo ljudi.

"Čula sam za ubistvo, svi o tome pričaju, ali ne znam šta se tačno desilo između njih dvoje. Čujem da su oboje penzioneri, sad da li su udovci ili razvedeni ne znam, ali uglavnom su bili u vezi i, kako sam čula, bilo je tu svađa i nesuglasica. Nju sam viđala, starija žena s kojom nisam nešto mnogo komunicirala, ali je bila ljubazna. Ne znam odakle su se tačno doselili u Branjevo", kaže mještanka.

Ističe da je, navodno, nastradala žena nedavno tu kupila kuću, a Miljanović je bio inostrani penzioner.

Kako je potvrđeno iz PU Zvornik, muškarac R.M. osumnjičen je da iz vatrenog oružja nanio povrede ženskoj osobi S.D. od kojih je preminula.

"Policijskoj stanici Kozluk oko 6.10 prijavljeno je da je u porodičnoj kući u Branjevu R.M. iz vatrenog oružja nanio povrede ženskoj osobi. Policija je izlaskom na lice mjesta uhapsila R.M. zbog sumnje za ubistvo", saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Uviđaj su izvršili dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Bijeljina i policija, koja nastavlja rad na dokumentovanju ovog krivičnog djela.

"Sve dalje aktivnosti u vezi s ovim slučajem preduzimaće se pod nadzorom postupajućeg tužioca", naveli su iz policije.

Football news:

La Liga President on Messi's departure: It won't be a drama for us. And his reputation will suffer
Ronaldo is a fan of the UFC. Rooting for Khabib, training with Conor, signed up for all the top fighters
Only Milan have not lost points this season in the top 5 of the European leagues. Aston Villa lost 0:3 in the
🎮 We made a game about Khabib - fight for him and try to fill up Geiji
Tebas about klasiko: the Game of the best teams in the world. The most important match of club football
Leeds forward Bamford scored a hat-trick. He has 6 goals in 6 Premier League games
Moyes on the spectators in the stadiums: People watch matches in cinemas, why can't they do it on the street?