logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Bosnia and Herzegovina

​Krvavi završetak jiu-jitsu turnira: Publika i borci sudjelovali u masovnoj tučnjavi

Policija istražuje motive incidenta koji se dogodio na natjecanju u predgrađu Moskve.
Turniri u borilačkim vještinama puni su žestokih borbi koje testiraju granice izdržljivosti ljudskog tijela. Ipak, rijetkost je da se posjetitelji međusobno potuku, a potom i odmjere snage s natjecateljima.
 

Neredi su počeli neposredno nakon završetka turnira brazilske borilačke vještine jiu-jitsu, koji se tradicionalno održava u Krasnogorsku. Agresivni posjetitelji počeli su se međusobno tući i sukobljavati s profesionalnim borcima.

Videosnimka pokazuje da je sukob počeo žestokim obračunom dva muškarca. Momak koji ih je pokušao razdvojiti hrvačkim zahvatom je bačen na pod, a zatim je primio nekoliko snažnih udaraca. Neposredno nakon toga, nastao je opći kaos, piše RT.

Pljuštali su udarci, potom je uslijedilo hrvanje i mnogi su se našli na strunjačama. Videosnimka je zapalila društvene mreže u Rusiji, a broj pregleda mjeri se stotinama tisuća, prenosi Klix

Incident privlači pažnju policije i istražnih organa Rusije. Ministarstvo unutrašnjih poslova kaže da će detaljno ispitati sudionike tučnjave i utvrditi razlog sukoba.

Themes
ICO