Bosnia and Herzegovina

Kušner: Tramp želi da pomogne Afroamerikancima u Americi

VAŠINGTON - Predsjednički savjetnik Džared Kušner izjavio je da predsjednik SAD Donald Tramp želi da pomogne Afroamerikancima u Americi i osudio je one koji su digli glas poslije ubistva Džordža Flojda, a zatim nisu učinili nista za poboljšanje života crnačke zajednice.

"Politike predsjednika Trampa su politike koje mogu pomoći ljudima da se izvuku iz problema na koje se žale, ali on ne može želeti da oni budu uspješni više od njih samih", rekao je Kušner u emisiji "Foks i prijatelji", prenosi AP.

Kušner, koji je i Trampov zet, kritikovao je i istaknute ljude koji su digli glas posle ubistva Džordža Flojda, Afroamerikanca koji je umro tokom hapšenja, ali potom nisu istrajali i radili na pronalaženju načina da se poboljša život crnačke zajednice u Americi.

"Vidjeli ste mnogo ljudi koji su samo skretali pažnju na svoje vrline - odu na Instagram i plaču, ili bi, znate, stavili slogan na dres ili napisali nešto na košarkaškom terenu“, rekao je Kušner.

"Iskreno rečeno, to je učinilo više za polarizaciju zemlje, nego što je usmjerilo ljude ka napred. Problemi se riješavaju rješenjima", kaže Kušner.

Football news:

Ferencvaros defender: Ronaldo waved me off when I asked for his shirt. Maybe it's because he didn't score for us
Klopp on firmino: the Team is an orchestra, and Bobby plays 12 instruments in It. He is important to us
Antonio Conte: I Don't think Real Madrid can cry about their losses. It's funny that the media write about their problems with the squad
Lewandowski on the cancellation Of the Golden ball: it's not that important. Such prizes are something extra
Salah can play with Atalanta. He became ill with the coronavirus
Klopp on injured: no News. I have no idea who will play for Atalanta. Why should we give them information?
Barcelona are thinking about signing Garay due to Pique's injury