logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Bosnia and Herzegovina

Luđačka vožnja: Lukas zakačio ivičnjak, popeo se na šine pa ugrozio vozače

Ipak, kako je nagazio na gas, velikom brzinom prošao je kroz tri trake do tramvajskih šina, preko kojih je prošao velikom brzinom, a zatim je prošao i kroz crveno svjetlo, u trenucima kada su se svjetla na semaforu mijenjala, piše ''Srpski telegraf''.

Pogledajte snimak:

Na snimku nastalom u centru Beograda, u Bulevaru kralja Aleksandra u srijedu, 14. avgusta, jasno se vidi Aca Lukas (50) kako ne vozi ni blizu po propisima. 

Naime, Lukas je išao Takovskom ulicom u želji da se uključi na Bulevar kralja Aleksandra, ali je udario u ivičnjak koji razdvaja dvije trake spomenutog bulevara. 

Nakon nezgode, Lukas je nastavio voziti još oko 100 metara, a potom se zaustavio na prvom semaforu na koji je naišao. Tu je i snimljen kako izlazi iz kola i gleda u ogrebotine nastale prilikom peha. 

All rights and copyright belongs to author:
Themes
ICO