Bosnia and Herzegovina

Mirsad Bektić ponovo postao Amerikanac i doživio poniženje u oktagonu

Mirsad Bektić ušao je ponovo u oktagon, a ovog puta bio je pod američkom zastavom. Tražio je povratak na pobjedničke staze ove noći u Las Vegasu, a nije se završilo dobro.

Nekoliko dana prije meča ostao je bez protivnika zbog toga što je Eduardo Garagori (Garagorri) imao zaraženog koronavirusom u svom timu, pa se tražila zamjena. UFC je u četiri dana angažirao Dejmona Džeksona (Damon Jackson), čovjeka koji je nekada ranije dobio otkaz u ovoj organizaciji.

Dvije runde je Bektić dominirao, a onda je u trećoj „ohlađen“. Džekson je uhvatio polugu (giljotina) i Bektić je tapkao.

Treba reći da je na uglednom MMA „Tapology“ portalu Bektić je u uoči ove borbe bio rangiran kao 17. u poretku svjetskih boraca perolake kategorije, dok je Džekson bio tek 129.

Ovo je treći u nizu poraz za Bektića u UFC-u, pa je upitno šta će u budućnosti biti s njegovim ugovorom u najjačoj svjetskoj organizaciji mješovitih borilačkih vještina.

Football news:

Nagelsmann victory over Istanbul: Not fully satisfied with the game Leipzig was fatigue, not the most effective pressure
Goalkeeper Brugge Croat about 2:1 with Zenit: We proved that we should not be considered outsiders of the group
Manchester United won again in Paris with a late Rashford goal. An unexpected hero - a 22-year-old reservist who has not been on the field since December 2019
Jurgen Klopp: first Oliver didn't see the moment, then VAR forgot the rules. And the consequences came only for van Dijk and Tiago
Favre on the defeat against Lazio: Dortmund lacked determination. We needed to play an outstanding game, and we didn't
Lampard on 0:0 with Sevilla: I think both teams are happy with the draw
Tuchel Pro 1:2 with Manchester United: PSG were not on the pitch in the first half. One of the worst games of the team