Bosnia and Herzegovina

Mladenci dobili 80.000 kuna na svadbi, pokralo ih kumče?!

Bračni par nije često provjeravao je li im ušteđevina 'na broju', a kada su to nedavno učinili ostali su u šoku shvativši kako nema kuna ni eura. Odmah su pozvali policiju kojoj nije dugo trebalo da otkriju kradljivca, piše 24sata.hr.

Đurđevački policajci otkrili su tko je mladom bračnom paru iz Prugovca, naselja na području općine Kloštar Podravski, ukrao 80.000 kuna koje su dobili na svadbi.

Naime, sumnja se da je to učinio 22-godišnjak kojeg bračni par dobro poznaje jer im je susjed, ali i kumče.

– Lani su susjedi imali svatove i ta ušteđevina im je zapravo bila prikupljeni novac od "umivanja". Osumnjičeni mladić često je dolazio k njima jer su bili u odličnim odnosima i čak mu je vlasnik kuće krizmani kum – ispričali su susjedi pokradenog para.

Mladić dosad nije bio sklon krađama pa su svi ostali šokirani kada su saznali koga policija tereti za nestanak novca.

– Samo on zna što ga je nagnalo da kumovima ukrade novac i to ušteđevinu od svatova koju su čuvali za ulaganja u kuću. Kako je mladić često dolazio kod kumova, očito je dobro zna gdje čuvaju novac i kad je uhvatio priliku, ukrao ga je – kažu susjedi.

Vlasnici kuće nisu često provjeravali je li im ušteđevina 'na broju', a kada su to nedavno učinili ostali su u šoku shvativši kako nema kuna ni eura. Odmah su pozvali policiju kojoj nije dugo trebalo da otkriju kradljivca.

Football news:

Liverpool have scored 34 points in 18 Premier League games. Under Klopp, it was worse only once - in the 2015/16 season (27)
Schalke lost to Eintracht and returned to last place in the Bundesliga
Messi will start for the Super Cup final with Athletic
Lautaro on Lukaku before Juve: Ronaldo will play an important role in the match, but we also have our killer
Jovic scored a double in the 1st game for Eintracht after returning. Almost a year has passed since the last goal for Real Madrid
Klopp pro 0:0 with Manchester United: We didn't score, and that's the most important thing in football. This is not the result we wanted
Henderson on 0:0 with Manchester United: Liverpool disappointed. We were better and did enough to win