logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Bosnia and Herzegovina

Najnesretniji tenisač u povijesti tenisa ponovno mora na operaciju koljena

Argentinski tenisač Juan Martin del Potro morat će ponovno na operaciju desnog koljena, nakon što je u dvoboju protiv Kanađanina Denisa Shapovalova u londonskom Queen's Clubu obnovio ozljedu zbog koje je od listopada prošle do svibnja ove godine odigrao samo jedan turnir.  

Del Potro je uklizao kod izvođenja jednog voleja u drugom setu dvoboja u kojem je svladao Shapovalova sa 7:5, 6-:4, a nakon meča odustao od daljnjeg nastupa na turniru.

Za 30-godišnjeg Argentinca to je još jedan veliki korak unazad u karijeri koju su gotovo uništile ozljede. Unatoč mnogim problemima, prvenstveno sa zglobovima oba zapešća i s desnim koljenom, te brojnim operacijama, Del Potro je uspio osvojiti 22 naslova i još 13 puta igrao u finalu, bio je pobjednik US Opena 2009. i finalist na istom turniru prošle godine, a osvajač je dva olimpijska odličja: srebrnog na Igrama 2016. u Rio de Janeiru te brončanog na OI 2012. u Londonu.

U ovom trenutku je na 12. mjestu pojedinačne ATP ljestvice.

Del Potro je zbog bolova i otekline u koljenu otišao na pregled, na kojem mu je ustanovljena ponovna fraktura patele.

- Operacija će biti obavljena u sljedećim danima, ali vrijeme i mjesto još nisu određeni, objavili su iz Del Potrove ekipe.

All rights and copyright belongs to author:
Themes
ICO