logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Bosnia and Herzegovina

Panorama donosi intervju sa Niki Bedi, Asimom Brkanom ...

U printanom izdanju "Dnevnog avaza" od nedjelje, 13. oktobra, prilog "Panorama" donosi niz ekskluzivnih i zanimljivih sadržaja.

Proteklih dana u Sarajevu je boravila ekipa jednog od najvećih svjetskih medija BBC-a. Na čelu ekipe je i BBC-jeva prepoznatljiva voditeljica Niki Bedi (Nikki) koja je za “Dnevni avaz” govorila o snimanju u Sarajevu te o gostima koji će se pojaviti u šouu, među kojima su i momci iz benda “Dubioza kolektiv”.

- Mislim da se kroz umjetnike može mnogo više reći o državi i gradu nego kroz ljude koji govore o trenutnim državnim aferama i politici, kao profesiji – rekla je Bedi.

Popularni pjevač narodne muzike Asim Brkan sprema slavljenički koncert u Domu mladih povodom 40 godina karijere. Za naš list je otkrio kako teku pripreme, koje poznate ličnosti će uveličati ovaj događaj, te nam je otvorio riznicu uspomena u kojima se nalaze svi njegovi usponi, padovi, uspjesi i porazi te kako je uspio izboriti se s  iskušenjima i krizama u životu i karijeri.

Naslovnu stranu priloga krasi Prijanka Čopra bivša Miss svijeta i zvijezda Holivuda i Bolivuda.

Čitajte još:

- Misteriozna smrt JOKEROVOG brata

- Titova rezidencija u srcu Alpa

- Noć kada je Anđelina Đoli pokorila London

- Petero unuka švedskog kralja ostalo bez titule

- Nevjerovatni komfor i zvuk

- Hedonistički kavijar koji opčinjava

Themes
ICO