Bosnia and Herzegovina

PORUKA NOVOPAZARACA VUČIČU POSTALA JE HIT NA INTERNETU: 'Što si jeo pitu, jeo si...!' (VIDEO)

Vučić je prilikom prethodnog boravka u Novom Pazaru, za vrijeme dostavljanja respiratora tokom vanrednog stanja, jeo domaću pitu zeljanicu, jedno od tradicionalnih jela dobrih i poštenih domaćina u ovom kraju Srbije.

-Što si jeo pitu, jeo si - orilo se u Novom Pazaru za vrijeme dostavljanja opreme bolnici, a stanovnici ovog grada, aludirali su na to da predsjednik Srbije Aleksandar Vučić neće još dugo biti na vlasti, da neće još dugo posjećivati Novi Pazar i jesti tamošnje specijalitete i da je pomoć stigla, ali ne od njega.

Podsjetimo, Vučić je prilikom prethodnog boravka u Novom Pazaru, za vrijeme dostavljanja respiratora tokom vanrednog stanja, jeo domaću pitu zeljanicu, jedno od tradicionalnih jela dobrih i poštenih domaćina u ovom kraju Srbije.

Pita zeljanica na povratku iz Novog Pazara (april 2020)Pita zeljanica na povratku iz Novog Pazara (april 2020)

Reakcija volontera u Novom Pazaru i skandiranje Vučiću izazvalo je gomilu reakcija na društvenim mrežama, a poneki korisnici Tvitera komentarisali su da će Novi Pazar biti jedan od prvih gradova koji će podstaći rušenje režima u Srbiji.

"LOPOVI, LOPOVI" Narod Novog Pazara poručio Brnabićki i Lončaru (VIDEO)

Inače su Novopazarci prije nekoliko dana jasno pokazali šta misle o sadašnjoj vlasti, skandirajući Ani Brnabić i Zlatiboru Lončaru: "Lopovi, lopovi...", uz gromoglasne zvižduke.

Football news:

Ronaldo's entourage denied the option of moving to Barcelona. Cristiano is happy at Juventus
Matuidi moved to Inter Miami Beckham
Morata is one of Juve's candidates for the forward position
Karl-Heinz Rummenigge: Messi can only be stopped if you deprive him of the pleasure of the game
Napoli offered 15 million euros for the Region. Real Madrid wants 25 million^. Real Madrid Defender Sergio Regilon can continue his career in Serie A
Neymar played a great match (despite poor implementation). Tuchel created a convenient environment for him to destroy the pressure of Atalanta
Guillem Balage: Juventus wants to get rid of Ronaldo's salary. It was offered to everyone, including Barcelona