Bosnia and Herzegovina

'PROBUDIM SE USRED NOĆI I OSJEĆAM…': Bivša prva dama SAD-a Michelle Obama ima ozbiljnih zdravstvenih problema…

Michelle je izjavila da je imala poteškoće sa rutinom vježbanja i spavanjem. Priznala je da je često u "bluesu", ne samo zbog karantina, nego zbog protesta i politike koja ne radi ništa.

Michelle Obama, bivša prva dama SAD-a, izjavila je da pati od "depresije niskog stepena" zbog pandemije, rasne nepravde i "licemjerja" Trumpove administracije.

Kazala je da upravljanje "emocionalnim usponima i padovima" zahtijeva "poznavanje sebe" i "stvari koje vam donose radost", prenosi BBC.

Michelle je izjavila da je imala poteškoće sa rutinom vježbanja i spavanjem. Priznala je da je često u "bluesu", ne samo zbog karantina, nego zbog protesta i politike koja ne radi ništa.

- Probudim se usred noći i osjećam neku težinu. U kratkom vremenu morali smo se nositi s puno promjena kako u ličnim životima tako i u našim zajednicama. Nakon šoka uslijedili su novi udarci. Ubistvo Georgea Floyda, Breonne Taylor i Ahmauda Arberyja. A sve se to događalo uporedo sa neizvjesnom pandemijom koronavirusa. Uza sve to moramo se suočiti s time da imamo puno više slobodnog vremena nego na što smo navikli - kazala je Michelle.

Međutim, rekla je da je "raspored ključan" za upravljanje tim osjećajima - i da joj je održavanje rutine postalo još važnije u pandemiji.

Vezane vijesti

Football news:

Andy Cole on £ 109m for Sancho: it's crazy money. Manchester United will not spend them at random
Juventus loaned Luca Pellegrini to Genoa
Palace, Brighton and Sheffield want to buy Brewster. Liverpool ask for 25 million pounds
Milan have offered 4 million euros for the striker Bodo-Glimt Gauge. He scored them in the Europa League
Atletico showed a photo of Suarez in three sets of uniforms
Lemar is Interesting to Leipzig
Chelsea midfielder Loftus-cheek is wanted by West ham, Southampton and Aston Villa