logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Bosnia and Herzegovina

Pronađen poznati srpski kuvar koji je nestao u Hrvatskoj, u zatvoru je

Dejan Markus (44), kulinarski stručnjak poznat iz emisije "Kuvati srcem", koji je nestao 7. februara, pronađen je, navela je njegova sestra.

Kako nezvanično saznaje Index.hr, on se nalazi u zatvoru u Sloveniji, ali zasad nije poznato više detalja.

U međuvremenu je Markusov profil uklonjen iz Evidencije nestalih osoba. 

Iz policije su potvrdili da za njim više ne tragaju, ali nisu mogli dati više informacija o pronalasku.

Policija je za njim tragala od juče ujutro.

Posljednji kontakt s njim ostvarila je prijateljica prošlog petka kada joj je rekao da se nalazi na putu izvan granica Hrvatske te da će joj se javiti kada se vrati u subotu. Ali to se nije dogodilo, kako je za Index ispričala njegova sestra Jelena Markus Vučković. Njegov stanodavac je takođe s njim razgovarao u četvrtak te mu je Markus rekao da ide na put i od tada se nije više javio.

O pronalasku obaviještena i sestra

Njegova sestra Jelena Markus Vučković rekla je i kako su prijavili policiji nestanak te da se nadaju kako će ga uskoro pronaći.

Dodala je i kako se njen brat uvijek odmah javlja na telefon te da je ovisan o društvenim mrežama. Zbog toga su se nakon što se nije javio odmah zabrinuli.

O pronalasku je obaviještena i Dejanova sestra Jelena. 

"Ovim postom bih htela da vam se svima zahvalim na pomoći, brizi, požrtvovanosti i svim informacijama koje ste mi davali... Imam najlepšu vest koju smo čekali Dejan je živ, ali dok se sama ne uverim i ne vidim ga ne mogu vam ništa više reči... Hvala vam od srca svima", navodi se u objavi na njenom Fejsbuk profilu.

Themes
ICO