logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Bosnia and Herzegovina

ŠOKANTNI REZULTATI ANKETE JUTARNJEG LISTA: Milanović poderao Kolindu!

Na pitanje za koga biste glasali na predsjedničkim izborima, od pet kandidata koji su do sada najavili kandidaturu, uvjerljivo najviše glasova osvojio je - Zoran Milanović.

Povratak bivšeg premijera i đšefa SDP-a Hrvatska, Zorana Milanovića, na političku scenu najavom kandidature na predsjedničkim izborima nije posve promašen potez, sudeći prema rezultatima ankete Jutarnjeg, u kojoj je do srijede u 11:10 sati prikupljeno više od 50.000 glasova.

Naime, na pitanje za koga biste glasali na predsjedničkim izborima, od pet kandidata koji su do sada najavili kandidaturu, uvjerljivo najviše glasova osvojio je  - Zoran Milanović. Za njega bi se u ovom trenutku odlučilo 41 posto.

Za aktualnu Predsjednicu Republike Kolindu Grabar-Kitarović glasalo bi 18 posto anketiranih, a 15 posto na predsjedničkim izborima glasalo bi za Mislava Kolakušića, jednako kao i za Miroslava Škoru. 

Trenutno najmanje glasova u anketi osvojio je Ivan Pernar (10 posto), koji je nakon izlaska iz Živog zida najavio da će se kandidirati za predsjednika.

All rights and copyright belongs to author:
Themes
ICO