Bosnia and Herzegovina

Spremao krvnu osvetu: Crnogorac htio da puca u mafijaša koji mu je ubio oca

- Oružje je moje, nabavio sam ga da se zaštitim od čovjeka koji je ubio mog oca i pokušao da ubije i mene - navodno je rekao mladić.

U Fatmira Markovića i njegovog sina ispaljeno je 15 metaka, koji su probili aluminijska vrata toaleta u lokalu "Gold" u Trepuciju. Perone je ubrzo uhapšen u vikendici svojih roditelja, sa tragovima krvi na odjeći i pištoljem koji odgovara onom iz kojeg je pucano na Markoviće.

- On je u policiji ćutao, a navodno je označen kao član mafije Sakra Korona Unita i već je robijao 18 godina - pisali su mediji. 

Podgoričanin A. M. (23) uhapšen je sa dvoje državljana Srbije u blizini italijanskog Lećea jer je kod njega pronađen pištolj sa obrisanim serijskim brojem, prenosi “Kurir”. Sumnja se da je Crnogorac planirao likvidaciju, odnosno krvnu osvetu zbog smrti svog oca, pišu crnogorski mediji.

Kako navode, A. M. je nekoliko dana prije hapšenja stigao u Italiju jer je navodno trebao da osveti oca Fatmira Markovića, koji je ubijen 2014. godine na jugu Italije. U tom krvavom obračunu, A. M., koji je tada bio maloljetan, ranjen je u nogu jer ga je otac zaštitio tijelom.

- Sumnja se da je on trebao da likvidira Fabija Antonija Peronea (Fabio), koji se sumnjiči da je ubio Markovića. Inače, Perone je bio osuđen na doživotnu robiju, ali je uspio da pobjegne 6. novembra 2016. iz bolnice - navode mediji i dodaju da je A. M. na saslušanju priznao da je oružje njegovo.

Football news:

Real Madrid: Casillas will always be a Real Madrid player. The best goalkeeper in the history of Spain
In Spain, complete chaos: Espanyol refuses to fly out of La Liga, Depor and all the others - from Segunda
Ferran Torres passed a medical before transferring to Manchester City and signed a contract until 2025 (Fabrizio Romano)
Emmanuel Adebayor: Mourinho is the best coach in the history of football
Casillas announced his retirement
De Gea has found a double-the coach of Scottish Ross County. In his team, 19% of the players are called Ross – even all the goalkeepers
Ancelotti on the recipe for winning the Champions League: unconsciousness of actions, luck and courage