Bosnia and Herzegovina

Tony Cetinski zbog krize postao DJ, na računu paučina

Većina muzičara ovog ljeta zbog pandemije koronavirusa ima znatno manje posla nego prethodnih godina, a toga je svjestan i pjevač Tony Cetinski(51) koji je privremeno promijenio karijeru. Vratio se staroj ljubavi pa je ponovno postao DJ.

- Moj prijatelj koji je bio glavni DJ, ja sam mu pomagao, asistirao s pločama. Baš s pločama, sad još nisam došao u taj stadij da radim s pločama jer mi fali muzičke arhive, ali ću se potruditi da na kraju završim na pločama - rekao je za hrvatske medije.

- Od žanrova, ja nisam sebe nikad ograničavao. Volio sam od AC/DC do Princea, što nema veze jedno s drugim, funky, rock, kasnije kad se pojavio onaj ACID i to smo, pa house, vocal house. Jedino taj trap ne mogu nikako, to je danas. To onda nije bilo. Regge, to ću isto vrtjeti. Bit će svega - ispričao je.

Zakazao je već nekoliko nastupa na terasama hotela na obali. Ipak, račun se za vrijeme korona krize ispraznio.

- Paučina na računu! Nije se ispraznio, odavno se ispraznio, sad je već paučina. Znaš kad je trenutak da dođe paučina? Kad dugo ništa ne prolazi tu! A i prije je bilo tako, s obzirom na to da imam tih alimentacija za plaćati, bilo je uvijek 'Tony, je l' ti sjela lova?'. 'Nije mi legla, ali je sjela na kratko i odmah otišla dalje!', Tako da... Nećemo kukati, rekli smo, pozitiva! - priznao je.

- Ja lično ne poznajem niti jednog kolegu koji će reći da ga je stid to raditi. Ili možda postoji, onda nije moj neki bliži prijatelj ili saradnik jer ja jednostavno nemam takve u blizini. Koliko god sam i s kim god sam pričao, a čuli smo se za vrijeme karantine, niko ja nisam primijetio da je rekao da mu je problem nešto drugo raditi osim pjevanja. To su predrasude - zaključio je Cetinski.

Football news:

Pep about 3:1 with Wolverhampton: Sometimes Manchester City enter the season quickly, sometimes they don't. We played well
Kevin de Bruyne: Wolverhampton have caused Manchester City problems before. I am glad that we played well
Stefano Pioli: Milan are confident, can grit their teeth and fight. Zlatan proves that he is a champion
Ibrahimovic on the Bologna double: If I was 20 years younger, I would have scored a couple more. But I'm not old
Cavani's entourage and Atletico discussed a two-year contract at a hotel meeting
Abramovich is suspected of secretly investing in players of other clubs
Ibrahimovic has scored 23 consecutive seasons at club level