logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Bosnia and Herzegovina

Tri jednostavna trika za buđenje sa savršenom frizurom

Mnoge žene ujutro troše dragocjeno vrijeme na namještanje frizure.

No često unatoč svim uloženim naporima, kosi jednostavno nema pomoći, a loša frizura lako kvari i najljepši dan. No to vam se više ne mora događati jer imamo tri super trika za ustajanje iz kreveta s već namještenom savršenom frizurom zbog kojih ćete imati više vremena za uživanje u omiljenim jutarnjim ritualima, prenosi Index.hr

1. Probudite se s kovrčama

Ako se želite probuditi s valovitim uvojcima koji neće splasnuti prije nego što izađete iz kuće, isprobajte ovaj trik: dok je kosa još vlažna, nanesite malo pjene, zatim je smotajte u četiri punđice i tako lezite u krevet. Što su punđe čvršće, to će kovrče biti sitnije, a za kakve god se odlučili, kosa će ujutro, kada je raspustite, djelovati puno prirodnije nego nakon pletenica.

2. Dodajte kosi volumen

Ako imate ravnu tanku kosu i želite joj dodati malo volumena, u pomoć vam priskače takozvana "krafna" gumica za oblikovanje punđe. Dok je kosa još vlažna, svežite je u veliku punđu i tako lezite spavati. Ujutro raspustite kosu i uživajte u njezinom volumenu.

3. Svila za svilenkastu kosu

Ako vam je kosa suha, tanka i oštećena, vrijeme je da zamijenite pamučne jastučnice svilenima. Ovo možda zvuči malo snobovski, ali zaista djeluje i kosa ujutro izgleda puno ljepše. Kada spavate na svili, kosa ostaje mekana, hidrirana i ne zapetljava se.

All rights and copyright belongs to author:
Themes
ICO