Bosnia and Herzegovina

Vanda Nara: Mauro i ja nismo htjeli ostajati u Francuskoj

Uvijek je zanimljivo kod supružnika Ikardi (Icardi). Vanda (Wanda) je "dežurna" na Instagramu, gdje u zadnje vrijeme publiku uveseljava i sve većim brojem live-nastupa. Dobije se uvid kako je u porodici, dođe i uzak krug prijatelja s djecom na druženja, ne bude tu nikad više od pet ljudi, sve po epidemiološkim mjerama.

Ali, život u obitelji argentinskog napadača i člana Intera na posudbi u PSG-u nije stao. Uključi se tu i tamo i Vandin bivši supružnik Maksi Rodrigez (Maxi Rodriguez) koji je optužio da ne može viđati djecu jer su kod nje, čas u Argentini, čas u Italiji, pa i u Francuskoj.

Vanda je zadnje poručila da su ona i suprug sada u Italiji i da se nemaju namjeru vraćati u Pariz dok ne prođe korona-kriza. To što su se iz Pariza preselili natrag u Lombardiju, svjetsko žarište koronavirusa posebno je razbjesnilo Rodrigeza, oca troje Vandine djece.

- Mauro i ja nismo htjeli ostajati u Francuskoj. Najam njegova iznajmljenog stana tamo ističe, a u Italiji smo sigurniji nego u Argentini. Maksi priča gluposti, nisam djecu odvela u srce pandemije jer i on jako dobro zna da živimo u selu pored Koma gdje je broj slučajeva zaraze od korone vrlo mali - rekla je Vanda Nara.

Iz Pariza su, kaže ona, iznajmili dva automobila i podijelili se u grupe. Jedni su išli Vandinim, drugi Maurovim automobilom do Milana. Sve po epidemiološkim mjerama.

- Maksi bi sada htio da smo u Argentini a ja to nisam tako htjela. Konsultirala sam se i s pedijatrom prije no što smo iz Pariza krenuli za Milano, sve je u redu - dodala je Nara. 

Inače, nakon povratka na njegovo imanje u Komo, povukla se priča o njegovu transferu. PSG bi mogao aktivirati klauzulu o otkupu njegova ugovora od Intera na 70 miliona eura i prodati ga u Juventus. Možda i ostane u Interu, a u utrci za njega još je i Napoli, premda bi novac njima mogao biti problem, prenose Sportske novosti.

Football news:

Captain Valeika was born in Moscow. Russian Russian mother, father-conductor, performed with Celine Dion and still supports Spartak
Scott Makemine: Looking cuts with Zidane, Vieira, Keane. Amazing box-to-box
Jessie Lingard: Last season, I didn't force myself or set goals. It's like a new start
Fjortoft about Werner: Timo is the best talent in Europe. If Liverpool want him, he will be there
The Union was suspended from matches the forward Poltera. The player did not want to take a pay cut
Ex-Guardiola assistant: Messi will be able to play in midfield like Xavi in a few years
Kante resumed individual training at the Chelsea base