logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Bosnia and Herzegovina

Veselji: Pozivi Suda udarac za OVK

PRIŠTINA - Predsjednik skupštine Kosova Kadri Veselji ocijenio je da su pozivi iz Specijalnog suda u Hagu za bivšeg portparola terorističke OVK Jakupa Krasnićija i bivšeg člana Vrhovnog štaba Sokolja Bašotu udarac za OVK i "njenu borbu".

Veselji je naveo da je "sa žaljenjem" primio vijest o pozivu za Krasnićija, nakon što su prethodno pozvani bivši načelnik štaba OVK Bislim Zurapi, bivši komandant Operativne zone Dukađini Ramuš Haradinaj i nekadašnji pripadnik OVK Sokolj Bašot.

"Ovo je udarac za moje drugove, OVK i našu borbu, ali siguran sam da ćemo i ovaj izazov zajedno prevazići sa hrabrošću i ojačati od njega", napisao je Veselji na svojoj Facebook stranici. 

Veselji je naveo da je uvjeren da će se oni opet vratiti nevini i ponosni, "jer je pravo bilo i ostaje na njihovoj strani".

"A mi smo bili na pravoj strani istorije", napisao je Veselji, prenose kosovski mediji na srpskom. 

All rights and copyright belongs to author:
Themes
ICO