logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Bosnia and Herzegovina

Vuk Kostić raskinuo sa djevojkom

Vuk Kostić dvije godine je bio u vezi sa Aleksandrom Popović, a nedavno su shvatili da im se putevi razilaze pa su na svoju ljubav stavili tačku.

Jedan od najpopularnijih glumaca srednje generacije Vuk Kostić i njegova 10 godina mlađa izabranica Aleksandra Popović raskinuli su dvogodišnju ljubavnu vezu.

Uprkos tome što se nagađalo da će Vuk ovog puta završiti pred oltarom, ovaj vagabundo i lijepa brineta, zbog različitih planova za budućnost, rastali su se uz obostrano poštovanje i ljubav.

"Iako je uoči svog četrdesetog rođendana, Vuk jednostavno nije spreman da se skrasi i posveti porodici i djeci, to se ipak neće dogoditi. I baš zato što je Aleksandru koja je predivna djevojka previše poštovao i volio i kao partnerku, ali i kao čovjeka, bili su iskreni jedno prema drugom i krenuli u budućnost različitim putevima. Shvatili su da poslije ljubavne veze koje je bila i te kako lijepa za oboje, njih dvoje nemaju istu zamisao za godine koje su pred njima. Nisu željeli da jedno drugo izgube kao prijatelja, te su sjeli i rekli šta imaju", kaže glumčev blizak prijatelj i dodaje:

"Ovaj raskid oboma je veoma teško pao, jer nisu vjerovali da to može da se završi ovako. Do prije nekoliko mjeseci maštali su o srećnoj budućnosti, uživali u Vukovim pustolovinama i trudili se da svaki dan provedu zajedno. Međutim, shvatili su da im se mišljenja o idealnoj budućnosti ne poklapaju, pa su odlučili da je bolje da se rastanu. Pošto je višemjesečno snimanje drugog dijela 'Južnog vetra' i četvrte sezone 'Ubica moga oca' završeno, Vuk će vjerovatno, kao i svake godine, otići na odmor u Crnu Goru gdje će se već tradicionalno posvetiti jedriličarenju i ribolovu", dodaje izvor "Kurira".

Inače, Vuk je rijetko u medijima pričao o svom privatnom životu, ali jednom prilikom otkrio je da je veza sa Aleksandrom drugačija u odnosu na njegove prethodne.

"Ne postoji stepen gradacije po kojem bih mogao da merim svoju sadašnju emotivnu vezu u odnosu na prethodne. Ne bi to ni valjalo raditi, vreme jednostavno teče, neke stvari danas su drugačije nego što su bile ranije. Bogu hvala, uvek sam bio srećan u svojim vezama, ali sada mi je stvarno predivno. Trenutno baš uživam u svemu sa Aleksandrom", rekao je svojevremeno Vuk.

All rights and copyright belongs to author:
Themes
ICO