logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Cyprus

Ακόμη χειρότερα τα πράγματα – Μαζεύτηκε ο κόσμος έξω από τα αποδυτήρια

Στην παραδοχή ότι η ισοπαλία ήταν πιο δίκαιο αποτέλεσμα προέβη ο τεχνικός διευθυντής και υπηρεσιακός προπονητής της Πάφος F.C, Τζέρεμη Στιλ, μετά τον αγώνα με την Ένωση.

«Αποδώσαμε καλά στο πρώτο μέρος, επιτεθήκαμε από τα άκρα. Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα για την ομάδα, αλλά δουλέψαμε στις προπονήσεις. Οι ποδοσφαιριστές μας ανταποκρίθηκαν στις προπονήσεις, περιμέναμε μια καλή εμφάνιση αλλά δεν μπορέσαμε να πάρουμε το αποτέλεσμα.

Στο δεύτερο μέρος ήταν άναρχο το παιχνίδι. Μερικές φορές όταν μια ομάδα μείνει με δέκα παίκτες γίνεται πιο δύσκολο διότι αλλάζει όλο το σκεπτικό της ομάδας. Αν ήμασταν πιο προσεκτικοί, θα μπορούσαμε να διαφυλάξουμε το 1-0. Εντέλει κατάφερε να σκοράρει το Παραλίμνι και αυτό είναι ίσως ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Θα συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά για να πετύχουμε τους στόχους μας» ανάφερε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά το τέλος του αγώνα, οπαδοί μαζεύτηκαν έξω από τα αποδυτήρια και αποδοκίμαζαν τόσο το τεχνικό επιτελείο, όσο και τους παίκτες.

Θυμίζουμε ότι προ ημερών λύθηκε η συνεργασία με τον Ζέλικο Κόπιτς, μιας και η μέχρι στιγμή παρουσία της ομάδας στο πρωτάθλημα δεν είναι η αναμενόμενη.

Themes
ICO