logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Cyprus

Γκουαρντιόλα: «Στέλνουμε λάθος μήνυμα στους νέους»

«Στέλνουμε το λάθος μήνυμα στους ανθρώπους της νέας γενιάς, στους οποίους μαθαίνουμε ότι μόνο η νίκη μετρά»… Τάδε έφη Πεπ Γκουαρντιόλα, σε συνέντευξη του στο «Skysports», συνεχίζοντας τις σκέψεις του, σχολιάζοντας το ενδεχόμενο να φύγει από την Μάντσεστερ Σίτι.

«Εάν δεν αποκλείσουμε την Ρεάλ Μαδρίτης, ο ιδιοκτήτης ή ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, μπορεί να έλθει και να μου πει: «Δεν είναι αρκετό, θέλουμε το Champions League». Και θα με απολύσουν. Και θα τους πω: «Εντάξει, ευχαριστώ, ήταν μια ευχαρίστηση», επεσήμανε ο Καταλανός τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι και συνέχισε: «Είναι ένα κακό μήνυμα σε εκείνες τις γενιές που μετράνε μόνο τα τρόπαια. Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι επειδή είσαι ο Κλοπ ή ο Γκουαρντιόλα, θα κερδίζεις πάντα. Αλλά αυτό είναι αδύνατο. Εάν δεν κατακτήσεις το Champions League, είναι καταστροφή. Εάν το κατακτήσεις, είναι επιτυχία. Δεν έχει σημασία τι λέει ο κόσμος. Εγώ κάνω πράγματα για να κατακτήσω κάθε διοργάνωση. Η Μάντσεστερ Σίτι, δεν είναι χαμένη τα τελευταία χρόνια. Πρέπει να είμαστε υπερήφανοι που κάνουμε ότι μπορούμε».

Και κατέληξε ο έμπειρος τεχνικός: «Τι σημαίνει να είσαι ο καλύτερος; Ποτέ δεν θεωρώ τον εαυτό μου τον καλύτερο, ακόμη κι όταν πήρα έξι συνεχόμενους τίτλους. Αυτό έγινε, επειδή είχα καταπληκτικούς παίκτες. Υπάρχουν όμως φανταστικοί προπονητές που δεν έχουν τέτοιους παίκτες και δεν εργάζονται σε μεγάλες ομάδες. Είμαι καλός προπονητής, αλλά όχι ο καλύτερος. Δώστε μου μια ομάδα εκτός από το Μάντσεστερ Σίτι και δεν θα κατακτήσω τρόπαια».

Themes
ICO