logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Cyprus

Μπεν Σιμόν:"Δεν θέλουμε να είναι μια ταινία που ξέρεις το τέλος"

Ο Ραν Μπεν Σιμόν μίλησε στη διάσκεψη τύπου για τον αγώνα με τη Ρωσία,τους στόχους που έχει θέσει για την Εθνική μας ομάδα,αλλά και για τις δυσκολίες του παιχνιδιού.

Οι δηλώσεις του: 

"Ερχόμαστε από μια μεγάλη νίκη. Παίζουμε κόντρα σε μια ποιοτική, γρήγορη ομάδα. Τους σεβόμαστε σαν Εθνική. Είδαμε τους αγώνες της, έχω σεβασμό στον προπονητή της. Έχουμε όμως τους δικούς μας στόχους. Θέλουμε να διακριθούμε. Ανυπομονώ για τη μεγάλη πρόκληση. Οι παίκτες μου προοδεύουν και ζητώ από τον κόσμο την στήριξη του".

Ερωτήσεις: 

-Είναι η ώρα για μια μεγάλη νίκη κόντρα σε δυνατό αντίπαλο; "Η απάντηση είναι ναι. Κάθε αγώνας είναι ευκαιρία για νίκη. Ναι πιστεύω σε μια μεγάλη νίκη. Οι παίκτες μου είναι έτοιμοι".

-Είδατε την Ρωσία. Που μπορεί να κτυπήσει η Εθνική μας; "Πρέπει να είμαστε ταπεινοί. Σε κάθε αγώνα στόχος μας να είναι η νίκη. Δεν θέλουμε να είναι μια ταινία που ξέρεις το τέλος. Θέλουμε να έχουμε συνέχεια στις επιτυχίες. Να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας".

-Θα συνεχίσετε στην Εθνική τα επόμενα χρόνια; "Το μέλλον μου δεν είναι προτεραιότητα αυτή τη στιγμή. Να τελειώσουν οι αγώνες να τερματίσουμε στη 3η θέση που είναι ο στόχος μας και θα το συζητήσουμε μετά".

-Πάντα μετά από μια μεγάλη νίκη έρχεται μια ήττα. Ήρθε η ώρα να αλλάξει αυτό; "Να σας πω κάτι. Προσπαθούμε να μαθαίνουμε από ότι γίνεται. Η Εθνική γίνεται πιο σκληρή συνεχώς. Έρχεται καλό νέο αίμα και προσπαθούν να ανταγωνιστούν τους παλιούς. Προσπαθούμε να είμαστε έτοιμοι σε κάθε αγώνα. Ανυπομονώ για αύριο".

-Ο αγώνας για σας δεν είναι σημαντικός ενώ η Ρωσία θέλει ένα βαθμό για να προκριθεί "Δεν είναι έτσι τα πράγματα. Έχουμε ξεκάθαρο στόχο. Η τρίτη θέση. Είναι πολύ σημαντικός αγώνας για μας. Θέλουμε τη νίκη, θέλουμε να κάνουμε το επόμενο βήμα. Μπορεί να μην έχουμε τον στόχο της Ρωσίας και του Βελγίου αλλά έχουμε τους δικούς μας λόγους να θέλουμε τη νίκη".

All rights and copyright belongs to author:
Themes
ICO