Hungary
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

A Roszkozmosz főigazgatója: már tanulmányozhatnak minket az UFO-k

O969N-highres

Dimitrij Rogozin, a Roszkozmosz főigazgatója elmondta, hogy egyetért azzal az elmélettel, hogy más bolygókon is létezhet intelligens élet. Szerinte ezt közvetve bizonyítják a szovjet pilóták történetei az UFO-khoz hasonló megmagyarázhatatlan jelenségekről.

A főigazgató érvként az ősrobbanás elméletét hozta fel, amely szerinte más világokban, vagy a „külső űrben” történhetett, amely ma már elérhetetlen a földlakók számára.

A Roszkoszmosz vezetője beszélt továbbá a szovjet pilóták tanúvallomásairól is, akik a hetvenes években repüléseik után „ceruzát ragadtak, és lerajzolták, amit láttak”. A NASA képviselői is hasonló megmagyarázhatatlan jelenségekről beszéltek − tette hozzá.

Megszámlálhatatlanul sok olyan tényező lehet, amely kedvező lehet az élet kialakulásához, beleértve az intelligens életet is 

− mondta el Rogozin a Rossija 24 televíziócsatornának adott interjújában.

Véleménye szerint létezhet egy fejlettebb civilizáció, és a fejlettebb technológiák lehetővé tehetik számukra, hogy diszkréten tanulmányozzák a Földet anélkül, hogy beavatkoznának a dolgok természetes menetébe.

Nem mi vagyunk az egyetlenek, akik mikrobákat tudnak tanulmányozni, és minket is tanulmányozhatnak, úgy, mint mi a mikrobákat

− zárta mondandóját az állami vállalat vezetője.

(Borítókép: Dimitrij Rogozin. Fotó:  Money Sharma / AFP)