Hungary
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Charlize Theron megszabadult szőke tincseitől, elsőre fel sem ismertük új frizurájával

Az 1997-es Batman és Robinra mindenki úgy emlékszik vissza, mint a film, ami hosszú évekre a temetőbe küldte a Denevérembert. 

A Warner Bros. Batman-sorozatát a harmadik (Mindörökké Batman) filmtől vette át Tim Burtontől Joel Schumacher, aki meglehetősen más irányba vitte a Sötét lovag kalandjait. Michael Keatont előbb Val Kilmer, majd pedig George Clooney váltotta Bruce Wayne szerepében, illetve bemutatkozott Batman társa, Robin is, akit Chris O’Donnell alakított.

Azonkívül, hogy mindkét film gyakorlatilag kritikán alulinak számít a rajongók és az átlagnézők körében is, azért bőven akadnak bennük olyan pillanatok, amikre az ember emlékezni tud. Elég csak Tommy Lee Jones és Jim Carrey abszurditásig túltolt gonoszaira vagy a legendás denevérmellbimbókra gondolni.

Utóbbiról az első két film rendezője, Tim Burton is megemlékezett nemrég, aki nincs túl jó véleménnyel a Warner Bros. fejeseiről, akik állítólag sokat panaszkodtak rá akkoriban, ezért is váltották le.

Azt mondták, hogy túl fura, túl sötét vagyok. Majd nem sokkal később mellbimbókat raktak a (denevér)jelmezre? Na menjetek ti a p*csába! De komolyan, szerintem pont ezért nem én csináltam a harmadik részt.