Hungary
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Útlezárások, torlódások nehezítik az autósok életét csütörtök reggel

Élénk a forgalom a Budapest környéki utakon.

Három személyautó ütközött össze a 82-es főúton Nyúl település térségében. A 67-es km-nél lezárták a fél útpályát – írja az Útinform.

Az M5-ös autópályán, Örkény térségében mintákat vesznek a burkolatból. A Röszke felé vezető oldalon az 54-es és az 58-as km között több helyen a külső sávot lezárták, jelentős a torlódás.

A 4-es főúton, Fegyvernek átkelési szakaszán, a 128-as km-nél körforgalmúvá alakítják át a Tiszaroffra és az Örményesre vezető összekötő út csomópontját. A munkavégzés idejére a fél útpályát lezárták. Nappal jelzőőr, éjszaka jelzőlámpa irányítja a járműveket, jelentős torlódás van, akár egy órával is megnőhet a menetidő.

Aszfaltoznak a 13-as főúton, az M1-es autópálya és Komárom között. Több helyen vezettek be félpályás lezárást. A munkaterületek környékén gyakran alakul ki torlódás, ezért érdemes hosszabb menetidővel számolni.

Élénk a forgalom a Budapest környéki utakon. Telítettek a sávok az M3-as autópálya bevezető szakaszán, az M0-s autóúti csomóponttól befelé. Sokan haladnak a 10-es főúton, a solymári körforgalomtól, a 11-es főúton, Szentendre és Budakalász között, a 31-es főúton Maglódtól, valamint az 51-es főúton Dunaharasztitól a főváros irányába.

(Fenti képünk illusztráció)