Hungary
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Véget ért a nyomozás a nő ügyében, aki szexet szervezett a fia tizedik születésnapjára

A gyámhivatal szólt a rendőrségnek, hogy egy nő fenyegetéssel szervezett szexuális aktust a 10 éves fia és egy 15 éves lány között.

Egy gyámhivatali jelzés után tartóztatták le még tavaly májusban a rendőrök a 33 éves K. Szandrát, a hivatal ugyanis egy videót kapott, amelyen egy fiatalkorú lány és egy 10 éves kisfiú szexuális együttléte volt látható – írta a rendőrség. A nyomozás végével a rendőrök most adták át az ügyészségnek az ügy iratait.

Mint írták, K. Szandra születésnapi ajándéknak szánta mindezt. Ő maga nem tett vallomást, a 15 éves kamaszlány pedig annyit mondott, hogy félt az erőszakos és fenyegetőző anyától.

A 21 éves E. Nikolettet is gyanúsítottként hallgatták ki, mivel megengedte az általa bérelt ház használatát, valamint közreműködött az aktus létrejöttében, és a videófelvétel készítésében. A felvételt a kisfiú egyik ismerőse rögzítette telefonjával, majd több ismerősének tovább küldte. A nyomozók megtalálták és lefoglalták, az akkor 16 éves fiút gyermekpornográfia bűntettének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki.

A felvételt készítő fiatal védekezésében elmondta, hogy K. Szandra úgy fenyegette meg a tinédzser lányt, hogy attól ő is megijedt, amennyiben nem „csinálja meg” a kisfiával.

Az azóta is letartóztatásban lévő K. Szandra ellen a tizenkettedik életévét be nem töltött, hozzátartozója sérelmére, felbujtóként elkövetett szexuális erőszak, valamint kiskorú veszélyeztetése miatt folyt az eljárás.