Sweden

Chelsea krossade Leicester

Sveriges Johanna Rytting Kaneryd spelade nittio minuter när hennes Chelsea krossade Leicester. Arkivbild. Foto: Jessica Gow/TT

Sex olika målskyttar och en 8–0-seger mot Leicester. Nu leder Chelsea Super League.

Chelsea spräckte Leicesters nolla redan i den fjärde minuten. Därefter fortsatte Londonlaget att pumpa på i offensiven, och gick till halvtidsvila i 4–0-ledningen.

När domaren blåste av matchen hade man dubblat halvtidsledningen. Således skrevs slutresultatet 8–0 till Chelsea. Därmed leder Chelsea ligan, tre poäng före de jagande lagen. Chelsea har dock spelat en match mer.