Sweden

Haaland mållös i Citys första förlust

Manchester Citys Erling Haaland hårt uppvaktad av flera Wolverhamptonspelare.
Manchester Citys Erling Haaland hårt uppvaktad av flera Wolverhamptonspelare. Foto: Nick Potts/AP

Ett uddlöst Manchester City åkte på lördagen på säsongens första förlust borta mot Wolverhampton.

Norske storstjärnan Erling Haaland blev mållös i matchen som slutade 2–1 till Wolves.

Att ett formsvagt Wolverhampton – en seger på de sex inledande omgångarna – skulle bli en munsbit för suveränen Manchester City var nog de flesta överens om. Men serieledaren gick på en oväntad mina.

Olyckan började i den 13 minuten då Rúben Diaz styrde bollen i eget nät. City kvitterade visserligen genom ett vackert frisparksmål signerat Julián Álvarez efter 58 minuter, men bara åtta minuter senare återtog Wolverhampton ledningen genom sydkoreanen Hwang Hee-Chan.