Hungary

345 forint alatt jegyzik az eurót

Erősödött a forint szerdán a főbb devizákkal szemben a bankközi piacon.

A kora reggeli 346,15 forintról az euró jegyzése este hat órára 344,79 forintra csökkent. Napközben 344,22 és 346,71 forint között alakult a jegyzés.

A dollár és a svájci frank jegyzése is csökkent szerdán, a dolláré 292,91-ről 289,88 forintra ment le, a svájci franké pedig 321,06 forintról 320,02-re.

A forint az elmúlt hónap eleje óta az euróval szemben 3,2 százalékkal, a svájci frankkal szemben 3,9 százalékkal, a dollárral szemben 8,6 százalékkal erősödött az MTI szerint.

Év eleji értékénél a forint az euróval szemben 4,1 százalékkal, a svájci frankkal szemben pedig 4,9 százalékkal áll gyengébben, a dollárral szemben viszont 1,9 százalékkal erősödött.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

Football news:

Will Juventus take a 10th consecutive League title? Three out of four of our Serie A specialists think not
Norwich refused to sell Barca defender Aarons for 20 million pounds
Aston Villa bought winger Lyon Traore for 17 + 2 million pounds
Genoa have leased Zappacosta from Chelsea and Piazza from Juve
A Lebanese football player has died after being shot in the head. It was held near the funeral where shots were fired in the air
Arteta on Barca and Inter's Interest in Aubameyang: Arsenal are as big a club as they are
Aguero may miss another 1-2 months due to injury