Hungary

5 millió forintot követel Orosz Bernadett bántalmazója

A férfi szerint volt párja nem hozhatta volna nyilvánosságra a nevét és a személyes adatait.

Elkezdődött Orosz Bernadett személyiségi jogi pere, amit volt barátja indított ellene.

A nő tavaly novemberben posztolt arról a közösségi oldalon, hogy állítása szerint a férfi brutálisan bántalmazta. Volt párja azért perelte be, mert a nő nyilvánosságra hozta a nevét és a személyes adatait, ezért 5 millió forintot követel, közölte az RTL Klub Híradó.

A 24.hu azt írta, hogy Orosz Bernadett kérelmet nyújtott be a kereset elutasítására, és ő is keresetet nyújtott be a férfi ellen, mert a bántalmazó megsértette az élet, testi épség és egészséghez kapcsolódó személyiségi jogait. Jogsértés miatt 7.8 millió, míg kártérítés formájában 2.2 millió forintot követel a férfitól.

Az RTL Klub beszámolója szerint a bíróság épülete előtt a Nőkért Egyesület demonstrációval fejezte ki támogatását Orosz Bernadett mellett.

Ahogy arról tavaly novemberben beszámoltunk, a bujáki nőt barátja brutálisan megverte, eltörte az orrát, a fejét és testét szétzúzta ököllel, és fojtogatta is. A nő elmondása szerint nem először bántalmazta a férfi, akit már megpróbált elhagyni, de korábban nem mert a rendőrséghez fordulni.

A Pásztói Rendőrkapitányság kezdeményezte az ügyészségen a férfinak a távoltartását, a Honvédelmi Minisztérium pedig azt közölte, hogy a férfinak, aki tartalékos katona volt, soron kívül megszüntették a szolgálati viszonyát.

Football news:

Real Madrid beat Barcelona by wins in full-time official matches-97 vs 96
Lampard on the episode with Maguire and Aspilicueta: a Clean penalty in favor of Chelsea
Solskjaer on the draw with Chelsea: Equal game. But I felt that if there is a winner, then Manchester United
Hans-Dieter flick: Bayern played great defense and didn't let Eintracht do much
Ajax with the score 13:0 beat Venlo. This is the biggest win in Eredivisie history
Messi doesn't score for Real Madrid after Ronaldo left for Juve. In the last Clasico before the transfer, they both scored
Sergio Ramos: Clean penalty, I was grabbed. It is unfair to judge the referee