Hungary

6000 forint helyett ingyen töltheti le a Ubisoft hackeres játékát, a Watch Dogs 2-t

Néhány óra erejéig fizetés nélkül lehet majd hozzájutni a Ubisoft 2016-ban kiadott, de máig szórakoztató Watch Dogs 2 játékának PC-s változatához.

A hétvégén, pontosabban vasárnap tartja az új videojátékait leleplező Ubisoft Forward eseményét a francia játékkiadó. Hogy meghozza a felhasználók kedvét, a rendezvény ideje alatt a nézők ingyen tölthetik majd le a 2016-ban megjelent Watch Dogs 2 játékot.

Az alternatív San Franciscóba kalauzoló videojátékban egy Marcus nevű hackert alakítanak a felhasználók. A cél a mindent megfigyelő rendszer, a ctOS2 kicselezése, és hogy a főhős csatlakozhasson a DedSec nevű hackerkollektívához, amely az eddigi legnagyobb kiberműveletére készül.

A szakújságok szerint a Watch Dogs 2 bizonyos elemeiben előrelépést jelent az elődjéhez képest, “de még mindig nem egy olyan játék, amiért őszintén lehet rajongani”. Ezzel együtt egy próbát megér, főleg ingyen, azt tekintve, hogy a videojáték mellett a nagy szaklapok kritikáit összegző Metacritic oldalon 75 százalékos mutató áll. A magyar gamer oldalak közül a GameStar 8,9 pontot, a PC Guru 75 százalékot adott neki.

A videojáték a nagyobb hazai gamer boltokban 6-7000 forint körüli áron vásárolható meg. Aki ingyen szeretné megkapni, annak először is egy percek alatt létrehozható Uplay-fiókra lesz szüksége. Illetve arra, hogy bekapcsolja a július 12-én, 20 órakor kezdődő műsort, melyet ezen a YouTube-linken lehet majd követni. A bemutató maga 21 órakor kezdődik, de a cég ígérete szerint a játékot már az előtte tartott pre-show alatt letölthetővé teszik. Az akció a műsor végéig tart és csak a PC-s kiadásra vonatkozik. Aki akkor rányom a megfelelő gombra, az – természetesen – utána bármikor ingyen játszhat majd a programmal.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Football news:

We found out how the fascinating logo of Iceland appeared: Game of thrones has nothing to do with it, the source of audacity is the success of the national team
Ronaldo-Casillas: Proud that we shared great moments
Bayern want to sell Boateng in the summer. The club has no offers yet
Solskjaer on the Europa League: a Trophy would be a big step forward for Manchester United. We want to win something
Juve have contacted Zidane, Pochettino, Inzaghi, Spalletti and Gasperini about working at the club. The Real Madrid coach refused
Coach Of Brentford: We went from a mid-level team to the third team of the season. This is an incredible achievement
Burnley are not going to sell Tarkowski for less than 50 million pounds